Ikke kjøp mobil nå!

Er du ute etter ny mobiltelefon? Et godt tips er å drøye det til sommeren. Da kommer mest sannsynlig sommertilbudene der Netcom og Telenor går inn og sponser mobiltelefonene med betydelige beløp.

Ikke kjøp mobil nå!
Publisert

DinSide foretok i går en ringerunde til to butikker som selger mobiltelefonabonnement fra henholdsvis NetCom og Telenor.

Thor Benny Bøe, daglig leder i Spaceworldbutikken på Stovner senter, opplyste at Telenor i dag sponser alle telefoner som selges med abonnement med 300 kroner.

På Klart Svar butikken på Alnabru, lå imidlertid sponseprisen fra NetCom på 400 kroner. Per idag er altså et NetCom abonnement å foretrekke for deg som vil ha 100 kroner mer å ringe, eller å sende tekstmeldinger for.

Større sponsing om sommeren

Erfaringsmessig pleier både NetCom og Telenor å slå på stortromma for å kapre nye kunder i sommerperioden. Det vil sikkert gjenta seg i år også, selv om det er vanskelig å få noen eksakte opplysninger fra selskapene på det nåværende tidspunkt.

Det er nå en gang slik at de liker å holde sine kampanjer godt skjult før de slippes løs.

Vårt råd er derfor å følge nøye med i tida framover, sommerkampanjene vil garantert komme, og da vil du nok føle deg snytt hvis du nettopp har kjøpt ny mobil til full pris.

Bruk også spesialtilbudene

Fra tid til annen kommer de ulike telefonselskapene med spesialtilbud på telefoner som selges med kontantkort. Telenor har her hatt en rekke kampanjer der de har sponset "dualband" telefoner, inkludert et ring kontant kort på 150 kroner, slik at utsalgsprisen har ligget på rundt 400 kroner. Det er uten tvil et godt tilbud for deg som er i markedet etter en billig og grei tobåndstelefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer