Ikke nok stikkontakter, sier du?

Her er veggen som gjør deg helt elektrisk!

Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrevet side opp og ned om kabelkaos og smarte løsninger som er lette å skjule. Og nå skal vi ikke oppfordre deg til å leke elektriker, slik en av tre nordmenn gjerne gjør, men det er lov å plukke opp gode ideer og la fagfolk gjøre jobben. Og denne veggen er vel en god idé ...

Nei, det er ikke tapet!

For se nøye på denne veggen. Den kan kanskje minne om en 70-talls retro grafiskmønstret tapet. Men den gang ei. Faktisk slipper du helt å tenke på tapet om du satser på denne veggen. Her er noen av kommentarene som har kommet inn på bloggen som publiserte ideen først:

- Den er praktisk, og den eliminerer behovet for å velge mellom tapetmønstre.

- Den er kul, og man kunne faktisk lage en tapet som ser slik ut, og bare la noen av dem være ekte.

- Dette blir ikke billig.

Og det blir det nok ikke ...

Billig altså. For den som har synet med seg, vil se at veggen verken er malt eller tapetsert, men faktisk er fullmontert med stikkontakter. Det billigere alternativet er selvsagt å bare sørge for strømtilførsel i noen av dem. Men hvordan huske hvilke? Og for den engstelige er det bare å grave seg ned i bekymringene ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer