Ikke til å stole på

Vil du virkelig dra dette inne i huset?

I OVERKANT? Overvektsstolen er ikke for de med liten stue.
I OVERKANT? Overvektsstolen er ikke for de med liten stue. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stua er et tempel, til tross for den vanvittige mengden rot det er mulig å få plass til på et veldig lite område. Det finnes likevel personer der ute som ønsker å få deg til å installere skrot permanent i husets aller helligste, og disse personene kalles designere.

De kan stå bak mirakel, og de kan stå bak ting som det du finner i denne saken.

Overvektig sofagris

Ta for eksempel Charlotte Kingsnorth forvokste stol- og/eller sofarede fra bildet over. Det er ikke så vanskelig å se at den inspirert av overvekt og overdrevent stueliv, og navnet - "At One" ("i ett med") - indikerer ifølge designeren at stolen har blitt slukt av sin altfor tunge okkupant.

Mye symbolikk, med andre ord, men det fratar deg ikke retten til å mene at den ser ut som noe som er hentet fra et skrekkabinett for ungkarer.

Les også: Her kan du bli lurt trill rundt

Lakk og lær

"Black Nest"-stolen har en helt annen innfallsvinkel til det å sitte. Resultatet er uansett ikke egnet til annet enn å sende tankene i retning trange kjellerlokaler med dunkel belysning, klesplagg som ville gått i oppløsning hvis noen hadde bedt om å få dem i andre farger enn svart, og to bokstaver som ikke kan stå sammen uten et "&"-tegn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer