Ikke tull med boligen min!

Det er få ting som gjør oss så opphisset som når noen tuller med hus og hjem.

Gammel drill som ikke virker? Den kan gi deg rabatt på ny. Foto: iStockphoto.com
Gammel drill som ikke virker? Den kan gi deg rabatt på ny. Foto: iStockphoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i DinSide er så heldige at vi har mange engasjerte lesere. Vi får daglig en rekke tips og henvendelser fra forbrukere som har et problem, eller som føler seg snytt på en eller annen måte, og de som trekkes frem får stort sett massiv støtte fra andre lesere.

Et område skiller seg spesielt ut: Boligen. Vi liker å se at prisen på egen bolig går opp, selv om det er på papiret, og skjelver litt i buksene når det går nedover. Og vi drømmer om å pusse opp og få det enda finere rundt oss. Men det er få ting som får oss nordmenn til å tenne så til de grader på pluggene som når noen tuller med boligen vår.

På årets første dag, trekker vi derfor frem noen av de sakene som engasjerte mest i året som gikk.

Farlige trendtoaletter

Vanlige toaletter på vei ut. Det er vegghengte toaletter som gjelder når nordmenn pusser opp. Men de nye trendy toalettene representerer en langt større risiko enn de tradisjonelle, dersom det skulle oppstå lekkasje. Hvorfor det? Og hvorfor forteller så få av rørleggerne eller entreprenørene oss om farene ved å installere et slikt toalett?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer