Imponerende åpning

Den intelligente bøtta kan legge lokk på noe av kranglingen.

Foto: lazyboneuk.com
Foto: lazyboneuk.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ofte de mest banale problemer som ødelegger husidyllen. Som for eksempel den tomme ølboksen mannen stadig setter igjen på kjøkkenbenken, og som kona gang på gang må kaste i søpla.

Vips, så er mannen singel, en flyttebil bestilt, og kvinnen like forduftet som den kalde pilsen.

Ikke så mye til …

Det er altså ikke alltid at det skal så mye til for å redde husfreden. Kanskje er det bare en fullautomatisk søppelbøtte som skal til?

The Automatic Bin er i så fall helt genial. Den er nemlig utstyrt med infrarød teknologi som gjør at den vil åpne seg automatisk hver gang du nærmer deg med hånden.

En simpel løsning som faktisk også kan gjøre det lettere å nærme deg kona i ettertid, spesielt hvis hun er lei av å sope stien etter deg.

Hygienisk

Hvis du hittil har kviet deg for å kaste ting i søpla, nettopp på grunn av risikoen for å bli skitnet til av et skittent lokk, vil denne bøtta kvitte deg med den vegringen en gang for alle.

For ikke å snakke om hvilken effekt den kan ha på dine gadgetsfrelste venner. Synet av en søppelbøtte som åpnes automatisk når du sveiper hånden forbi, vil nok få de fleste til å se seg rundt for å finne noe kastbart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer