TEST: Electrolux Pure i9.2 robotstøvsuger

Imponerer ikke

Støvsugeren fra Electrolux er smart utformet, men har for enkel teknologi.

KOMPAKT: Electrolux' trekantede Pure i9.2 kommer til der mange andre ikke klarer, men kommer til kort i denne prisklassen. Foto: Pål Joakim Pollen
KOMPAKT: Electrolux' trekantede Pure i9.2 kommer til der mange andre ikke klarer, men kommer til kort i denne prisklassen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Electrolux har tradisjon for å være en blant de bedre produsentene av vanlige støvsugere, og også deres batteridrevne Ergorapido-produkter har solgt meget godt her til lands.

Men hvordan står det til på robotstøvsugerfronten? Vi har testet toppmodellen Pure i9.2, som du får til snaue 6.500 kroner i de rimeligste butikkene.

Trekantform

Der de fleste robotstøvsugere er helt runde og noen har en D-form, har Pure i9.2-støvsugeren en avrundet trekantform for å komme enda bedre til i hjørner og langs kanter.

Støvsugeren er forholdsvis kompakt sammenlignet med mange andre og måler heller ikke mer enn 85 mm i høyden, som er lavere enn mange av konkurrentene. Dermed kommer den til under flere sofaer og lignende, som er verdt å sette pris på.

Vi liker også hvordan Electrolux har løst det med et berøringsfølsomt felt på toppen som også indikerer WiFi-dekning, gjenstående batteri og lignende. Her finner du også «knapper» for å pause støvsugingen, få den til å parkere igjen og utføre sonerengjøring, altså der du setter den der det er møkkete og så jobber den seg utover fra det punktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer