Imponerer på TV & DVD

Forrige generasjon Viera-modell var kjent for sitt gode bilde, og trenden fortsetter.

Publisert
Sist oppdatert

Det første du legger merke til når du plugger i Panasonicen er at standardoppsettet er ganske bra. Et meget viktig punkt er også at denne TVen evner å gi greie TV-bilder selv om du har analoge TV-signaler.

Selv rett fra vegguttaket slapp vi omtrent helt unna hakking i bildet (som ofte er et tydelig problem på billig-TVer, spesielt lett å se ved horisontale & vertikale rulletekster), og selv ved relativt kjappe TV-bilder gled bildet jevnt og fint. Vi hadde også et par rimelige LCD-TVer ved siden av Panasonicen en periode, og på dette punktet var det storeslem i Panasonicens favør. Det gir naturlig nok pluss i margen.

Hvis du faller i den gruppen som ikke bruker en digital parabol- eller kabelTV-tuner, er altså denne Panasonicen et godt valg. Vi skal likevel ikke legge skjul på at også denne TVen ga et langt bedre bilde når vi koblet til vår kabelTV-tuner fra Force.

Glitrende på DVD

Som trofaste lesere har fått med seg, hadde vi den nye Vieraen side om side med Hitachis nye toppmodell. En tydelig forskjell her var at Panasonicen så hakket friskere ut ved scart-tilkoplingen (med standardinnstillinger på begge modellene).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.