Ingen vil ha små TV-er i stuen lenger

Salget av store flatskjermer har eksplodert, og 60-tommeren er den nye 42-tommeren.

Samsung-standen på årets IFA-messe var som vanlig et imponerende skue. Og D9005 på 75-tommer er et naturlig blikkfang når du kommer inn. Per dags dato er det imidlertid 60-tommeren som er den største modellen du kjøpe i Norge. Foto: Per Ervland
Samsung-standen på årets IFA-messe var som vanlig et imponerende skue. Og D9005 på 75-tommer er et naturlig blikkfang når du kommer inn. Per dags dato er det imidlertid 60-tommeren som er den største modellen du kjøpe i Norge. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi ønsker oss store TV-er til jul, og de største modellene er ikke lenger forbeholdt maskuline ungkarsleiligheter.

I dag gjør nemlig stadig flere nordmennnn plass til en 60 tommer midt i stua, det viser i hvert fall ferske tall fra nettbutikken NetOnNet.

De siste to ukene i november har nettbutikken solgt flere 60 tommere enn hele resten av 2011 til sammen.

Se verdens største LED-TV her! - Folk er mer opptatt av størrelse. Vi er vitne til bedre TV-tjenester som blir billigere og billigere, sier forteller Filip Elverhøy, Country Manager i NetOnNet i en pressemelding. Noe av grunnen kan være at TV-en ikke lenger bare er en TV, men en del av en mediesentral som hele familien bruker.

Mediespilleren "alle" snakker om: Vi har testet Apple TV.

"Ingen" vil ha små skjermer

Salget av små TV-er, i størrelsen 38 til 43 tommer har falt med 20 prosent sammenlignet med fjoråret, viser tall fra Elektronikkbransjen. Skjermer fra 44 til 51 tommer har økt med 10 prosent, mens de aller minste er forvist til soverom, hytta eller campingvognen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer