Inn i skapet?

Det er mange løsninger når du skal lage en garderobe.

Publisert
Sist oppdatert

Etter hvert som tidene har blitt bedre har vi lagt oss til stadig større mengder med klær til enhver tenkelig og utenkelig anledning. Spesielt gjelder dette den kvinnelige delen av befolkningen, men også en stor del av den mer eller mindre mannlige delen har vist handlekraft også innen bekledning.

Et kjent fenomen for de fleste menn som etablerer seg i en eller annen form for sambo med det annet kjønn er invasjon i mannes klesskap. Den skjer gjerne på flere måter, mer eller mindre dramatisk. En kraftig opprydning, sortering og kasting - gjerne ledsaget av sterke kommentarer til den estetiske dømmekraften til eieren - finner gjerne sted så snart husvarmen har nådd en viss temperatur.

At hun etter så hvert stadig okkuperer større andeler av hans tildelte skuff- og skapplass er det naturlige neste skritt, inntil han får beskjed om at det overhodet ikke finnes skapplass i huset.

Da er det på tide å se etter nye garderobeløsninger.

Mange muligheter

Siden det er snakk om å organisere plass er det mengen av råvare som gir utgangspunktet. En liten toroms krever ofte mer planlegging, men også mange boliger med fikse arkitektgrep kan by på store utfordringer, når skapene er integrert i selve planløsningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.