Innred ditt drømmehjem i 3D

Vår nye boligplanlegger er super hjelp når du skal bestemme hvor skapet skal stå! Nå kan du leke deg frem foran skjermen og se resultatet i både 2D plantegning og 3D - fra alle mulige vinkler.

Innred ditt drømmehjem i 3D
Publisert
Sist oppdatert

Dagens lansering her på DinSide Bolig kan, med litt trening, bli en uvurderlig hjelp når du skal innrede hjemme. For ikke å snakke om et godt salgsverktøy, dersom du skal selge boligen din.

Boligplanleggeren er enkel i bruk, men dersom du gjerne vil ha et par pekere før du setter i gang kan du sjekke ut en av demonstrasjonsfilmene, eller skrolle ned for noen smarte tips for å komme i gang.

Boligplanleggeren virker foreløpig bare i Internet Explorer

Velg modus

Det kan ta litt tid å venne seg til å tenke i 3 dimensjoner- men det er som med det meste annet: øvelse gjør mester. Når du åpner planleggeren får du opp en basisversjon, der noen få valgte møbler kan settes inn i et kvadratisk rom.

Lek gjerne litt med denne, om du vil - det kan være greit å bruke denne helt enkle versjonen til å bevege seg fra 2D til 3D, se ting fra fugleperspektiv, sittende eller stående stilling, eller gjennom vidvinkellinse.. (!)

Ønsker du en mer avansert versjon, for eksempel et rom med flere enn fire vegger, noen bøker å putte i hyllene, andre møbler eller å endre lyssetting, materialene møblene er laget av eller sette inn noen glade mennesker? Velg "generelt" nederst i venstre hjørne - og du får straks flere valgmuligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer