Innred hjemmet – helt gratis.

Se hva du kan finne av saker til hjemmet ditt - gratis.

GRATIS: Tykke TV-apparater, sofaer, kjøkken- og baderomsinteriør. Og best av alt - det koster deg (nesten) ingenting. Foto: Finn.no/Per Ervland
GRATIS: Tykke TV-apparater, sofaer, kjøkken- og baderomsinteriør. Og best av alt - det koster deg (nesten) ingenting. Foto: Finn.no/Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er lommeboken tom etter en lang sommer, eller er du student og har fått en ny bopel uten noe inni?

Da kan du innrede hjemmet ditt gratis. På Finn.no legges det stadig ut annonser hvor møbler, hvitevarer og innredning gis bort. Ved hjelp av et par tasteklikk og en telefon eller to, kan du innrede boligen din gratis.

Les også: Se de utrolig fantasifulle annonsene på Finn.no

Det eneste du som regel trenger å gjøre er å hente varene. Dette fordrer kjøretøy, og kanskje tilhenger. Har du ikke bil kan du leie en bil og/eller tilhenger. Det blir uansett mye billigere enn å kjøpe nye møbler av et visst format.

Av og til blir du også bedt om å demontere ting, spesielt gjelder det kjøkkeninnredninger og baderomsinnredninger.

DinSide tar forbehold om at endringer i "varebeholdningen" skjer kjapt, selv om vi har sett på annonser denne uken.

Vær rask

For å få tak i "godbitene", altså annonsene, som inneholder noe relativt nytt, relativt dyrt og relativt fint, må du være raskt ute. Det later til at annonsene som ser mest innbydende ut, er de som raskest blir gitt bort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer