Innred soverommet som kjøkkenet

Noen ganger finner du det du trenger i en helt annen avdeling enn du tror.

Her er Tid kjøkkenet med eikefronter brukt på soverommet, både som klesskap og som praktisk sminkebord til høyre.  Foto: Norema
Her er Tid kjøkkenet med eikefronter brukt på soverommet, både som klesskap og som praktisk sminkebord til høyre. Foto: Norema Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Slipp interiørdesigneren i deg løs – og ta kjøkkenet med deg inn på soverommet, stua, entreen eller baderommet! er oppfordringen fra Norema.

Norges største kjøkkenprodusent tenker kreativt i krisetider. Og vil inspirere nordmenn til å tenke helhetlig. For hvorfor skal man velge én leverandør og én type skap til kjøkken, en annen til baderom, en tredje til gang og garderobe og enda en til soverommet? Bruker man en og samme front, kan man skape et helhetlig innredningsuttrykk i boligen. I tillegg kan du skreddersy innredningsløsninger for deg og boligen din.

Bli inspirert: Ett rom - fem uttrykk!

Unike løsninger

Norema har satt et navn på konseptet. Full Flex. Det er mulig dette vil bli et merkenavn for norske forbrukere etterhvert, men selve ideen med å bruke kjøkkeninnredning har vært i bruk i mange år.

- Jeg har brukt kjøkkeninnredning utenfor kjøkkenet i flere innredningsprosjekter, sier Nora Aartun, interiørdesigner i MicroMakro til DinSide.

Som eksempel nevner hun å bruke overskap til skjenk i stue eller spisestue. Overskap er dimensjonert for å tåle mye vekt, så du trenger ikke montere bein under. Dette gjør det mye enklere å gjøre rent, og sjenken virker lettere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.