Installasjon

Vi fikk TVen levert til test med et spesialtilpasset TV-bord. Dersom du ikke ønsker å henge TVen på veggen, er dette et meget smart alternativ.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste har en videospiller og/eller DVD-spiller tilkoblet TVen. Man kommer med andre ord ikke utenom å plassere tilleggsenheter i ett eller annet møbel.

Denne TVen kan du kjøpe sammen med et matchende TV-bord i metall, med tre glasshyller, der TVen fastmonteres på toppen. Den store fordelen med denne løsningen er imidlertid at den har integrerte ledningsskjulere. Bruker du noen minutter på installasjonen, kan du faktisk unngå å se ledningene i det hele tatt! Dette er noe som er viktig for helhetsinntrykket.

Skjermen kan også henges på veggen, men har du mange enheter tilkoblet, krever det en del planlegging med hensyn til kabelbunting. For her sitter alle tilkoblingene i selve skjermen.

Andre, dyrere skjermer har ofte en egen medieboks med tilkoblingspunkter, der kun én kabel knytter de to komponente sammen.

Plass til alt

Vi koblet til XBOX-konsoll, digital paraboltuner og DVD-spiller via scart-tilkoblingene på baksiden, i tillegg til koaks TV-kabel med signaler fra UPC.

Dessuten koblet vi også til både PC og Mac mini via PC-inngangen (VGA) i fronten. Dermed fikk vi koblet til alt vi hadde av enheter direkte, noe som ikke var mulig på vår gamle CRT-TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.