Installering og fjernkontroll

Fra du plugger spilleren til TVen og forsterkeren, er det bare å følge instruksjonene fra TV-skjermen.

Publisert
Sist oppdatert

I grunnoppsettet velger du norsk som menyspråk, spesifiserer TV-størrelse (widescreen/vanlig), samt lydutganger.

Etter dette får du opp et kart og velger Norge via fjernkontrollen. Deretter er det bare å stille inn klokka, og sette spilleren på automatisk kanalsøk.

Våre 21 kanaler samt navnene på de store kanalene ble lastet inn på rundt 6 minutter. I ettertid er det bare å justere kanalene i den rekkefølgen du vil, og gi navn på de kanalene som ikke er navngitt.

Selve sorteringen er grei nok, men JVC kunne godt spandert på seg en enklere måte å navngi kanalene på. Slik det er nå må du bla deg gjennom de navnene som ligger registrert, i stedet for å taste inn det navnet du vil.

Fjernkontrollen

Den medfølgende fjernkontrollen fungerer godt, og styrer alle funksjoner. Vi setter også pris på flere hurtigtaster - blant annet for lydformat, teksting og menyer - som gjør den daglige bruken enkel.

Et annet pluss er at du må trykke på to knapper for å starte et DVD-opptak. Dette er en fordel, da det ellers kan være lett å skrive over programmer.

Men også på denne spilleren savner vi opplyste knapper. Alle som har prøvd å finne riktig knapp i et mørkt rom vet hva vi mener. Denne svakheten finner du imidlertid hos de aller fleste produsentene, og gir ikke noe trekk her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer