Installeringsgrums & bildekvalitet

Det koster penger å lage gode og gjennomtenkte løsninger. Det er da også på området brukervennlighet at forskjellene mellom de dyre og billige modellene blir tydelig. Også denne modellen lider under dette.

Publisert
Sist oppdatert

Vi skal ikke glemme at denne TVen har en pris som ligger hele 75 til 50% under mange av våre andre testmodeller; så selv om skjermmenyene er langt unna de beste i klassen får de godkjent i vår bok.

MEN: Er dette en TV du vurderer å kjøpe kan du like godt kjøpe en programmerbar fjernkontroll med en gang.

Med TVens pris i bakhodet kan vi nemlig akseptere kontrollens billige utseende, trege responstid og svake rekkevidde. Det vi imidlertid ikke kan leve med er dens håpløse oppbygging.

Den verste kontrollen

Etter å trykket oss fram til det automatiske kanalsøket var det bare å lene seg tilbake i sofaen. TVen brukte cirka 11 minutter på selve søket, og det var relativt enkelt å sortere kanalene i ønsket rekkefølge etterpå. Problemet var at TVen bare fant 16 av 19 kanaler. Den fant for eksempel ikke norsk TV2 og TV2 Extra. Vi måtte dermed søke etter disse manuelt, noe som var en tungvint og lite intuitiv prosess. At ikke alle kanalene finnes har vi for øvrig kun opplevd på en av våre tidligere test-TVer, nemlig Hyundais 42-tommer

Etter at denne møysommelige installasjonsprosessen var unnagjort lente vi oss tilbake i sofaen, og trykket på kanal-1-knappen for å se på NRK-nyhetene. Dessverre bommet vi på 1-tallet og kom så vidt borti den røde knappen rett over. Tro det eller ei, men da startet faktisk TVen det automatiske kanalsøket en gang til…

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer