Intelligent gigaskap

Mieles nye kjøleskap er så stort at det kan vitne om prestasjonsangst. Heldigvis er det smart også.

Intelligent gigaskap
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er fascinert av store størrelser og kanskje attpåtil har en drøm om å gjemme deg i et kjøleskap, vil du nå fryse av glede over Mieles nye lansering. De har nemlig lansert en helt ny serie av kjøleskap.

Og mange av dem er faktisk så gigantiske at det kanskje kan begynne å lønne seg å dra på harry-tur for å hamstre grønnsaker. Et av salgsargumentene er nemlig at maten her holder seg fersk opptil tre ganger lengre enn vanlig. Blir du svett bare av tanken på å dra på harry-tur, kan du også krype inn i kjøleskapet for å avkjøle deg etterpå. Nesten så stort, er det i alle fall.

Mesterlig

Den nye kjøleserien lanseres under navnet MasterCool. Og mesterlig vil du også synes at det er: I tillegg til det voldsomme formatet, kan du også vente deg avansert teknologi og en utforming som vil få deg til å sikle like mye av designet som av maten på innsiden.

I videoen under blir monsterkjøleskapet demonstrert av Dag Steenfeldt-Foss, administrerende direktør fra Miele:Perfekt kjølesone

De nye kjøleskapene er blant annet delt inn i ulike soner. En såkalt PerfectFresh-sone skal sørge for en optimal blanding av luftfuktighet, og en temperatur nær 0 °C gir mulighet for langsiktig lagring.

Legger du frukt, grønnsaker, melkeprodukter, kjøtt og pølser inn her, vil matvarene kunne lagres inntil to til tre ganger lengre, sammenlignet med vanlige kjøleskap.

Ergo kan du glede deg over å kunne nyte grønnsakene sprø enda litt lengre, og du slipper å kaste så mye mat.

Ingen lukt

Et aktivt AirClean-filter vil sørge for å redusere sjenerende lukt fra matvarer. Endelig slipper du å bekymre deg for å åpne kjøleskapet mens du har gjester på besøk. Med dette filteret vil verken lukt av hvitløk eller gammel ost ødelegge stemningen.

Og skulle du likevel ha behov for å slamre kjøleskapsdøren hardt igjen, kan du glede deg over at ingen vil høre smellet. Døren er nemlig utstyrt med en SoftClose-funksjon som gjør at den stopper i siste øyeblikk, og deretter glir forsiktig igjen.

En funksjon som for øvrig kan forlenge holdbarheten på glassflaskene i døren ...

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer