Intelligent gigaskap

Mieles nye kjøleskap er så stort at det kan vitne om prestasjonsangst. Heldigvis er det smart også.

Intelligent gigaskap
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er fascinert av store størrelser og kanskje attpåtil har en drøm om å gjemme deg i et kjøleskap, vil du nå fryse av glede over Mieles nye lansering. De har nemlig lansert en helt ny serie av kjøleskap.

Og mange av dem er faktisk så gigantiske at det kanskje kan begynne å lønne seg å dra på harry-tur for å hamstre grønnsaker. Et av salgsargumentene er nemlig at maten her holder seg fersk opptil tre ganger lengre enn vanlig. Blir du svett bare av tanken på å dra på harry-tur, kan du også krype inn i kjøleskapet for å avkjøle deg etterpå. Nesten så stort, er det i alle fall.

Mesterlig

Den nye kjøleserien lanseres under navnet MasterCool. Og mesterlig vil du også synes at det er: I tillegg til det voldsomme formatet, kan du også vente deg avansert teknologi og en utforming som vil få deg til å sikle like mye av designet som av maten på innsiden.

I videoen under blir monsterkjøleskapet demonstrert av Dag Steenfeldt-Foss, administrerende direktør fra Miele:

Perfekt kjølesone

De nye kjøleskapene er blant annet delt inn i ulike soner. En såkalt PerfectFresh-sone skal sørge for en optimal blanding av luftfuktighet, og en temperatur nær 0 °C gir mulighet for langsiktig lagring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer