Interessert i billig forsikring?

Er det prisen du er ute etter - er dette et rent tapsprosjekt!

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I trange tider er det smart å tenke økonomisk. Dette innebærer blant annet å shoppe rundt etter billige løsninger på lån, forsikring, strømleverandør og mobilselskap. Billigst mulig klær og matvarer er heller ikke å forakte.

I følge statistikken sparer nordmenn nå mer enn det ekstra de har fått gjennom lavere rente og høyre lønn.

Spar 50.000 uten forsakelse

Mange rabatter å få

Allikevel må man ikke glemme at billigere tilbud ofte bærer med seg krav som kan bli svært så dyre. Så dyre at at du faktisk kan gå flere tusen kroner i tap.

Et eksempel er innboforsikringen. Her kan du finne gode priser, så lenge boligen din oppfyller en rekke krav til sikkerhet. DinSide understreker at sikkerhetsløsninger som sikkerhetslåser, alarmer og røykvarslere i seg selv ikke er et tapsprosjekt. Disse løsningene er gode for deg som er opptatt av å sikre boligen på best mulig måte og sove godt om natta.

Denne brannsikringen er verdt hver krone

Men dersom du ønsker lavere forsikringssum bare fordi du vil spare penger, er det verdt å notere seg at ikke er en krone å spare på å oppgradere sikkerheten i din egen bolig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer