Interiørbutikken som alltid har salg

Den eksklusive interiørforretningen Bellas Hus åpner permanent salgsavdeling i kjelleren.

Slik ser årets kolleksjon ut fra Lexington - fjorårets får du med god rabatt. Foto: Lexington
Slik ser årets kolleksjon ut fra Lexington - fjorårets får du med god rabatt. Foto: Lexington Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange er drømmen å sove i sengetøy av den fineste egyptiske bomull, i ypperste kvalitet. Store, tykke gode badehåndklær i friske farger og mønstre. Og luksuriøse badekåper.

Men selv om vi nå er inne i en mer eller mindre dramatisk finanskrise, er det ikke sikkert du trenger å gi slipp på drømmen om ny hverdagsluksus. Dersom det ikke spiller noen rolle for deg, om det nye sengetøyet er fra fjorårets kolleksjon.

For er vi helt ærlige: Vi ser hva vi liker, og hva vi synes er pent - men det spiller kanskje ikke så stor rolle om det er i årets eller fjorårets farger?

I dag åpner den eksklusive interiørforretningen Bellas Hus en permanent salgsavdeling i kjelleren. Her selges tidligere kolleksjoner, og vareprøver til rabatterte priser.

Full oversikt: Her er interiørbutikkene som alltid har salg

Gode tilbud i trange tider

- Det er i og for seg en idé vi har lånt fra utlandet. Flere av våre leverandører selger ut tidligere kolleksjoner i kjelleren, og vi har lekt med tanken en stund, sier Katarina Brøndmo i Woodside Interiors til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer