Intet mindre enn strålende

Luksusdusjen som kunne vært vårt andre hjem.

Intet mindre enn strålende
Publisert
Sist oppdatert

Dusjen er et hellig sted, en slags minidåp hver morgen hvor en dynker seg i vann for i det hele tatt å få opp øynene.

Med denne vanvittige luksusdusjen kan du sannsynligvis starte din egen menighet, og få statsstøtte i samme slengen.

Terapi

Det er amerikanske Aquapeutics som står bak, et firma som med god grunn har slått sammen aqua (vann) og therapeutic (terapeutisk) i firmanavnet

Steam Room U6810 har nemlig absolutt alt. To håndholdte dusjer er må til for å skape den nødvendige MTV Cribs-stemningen, selv om du blir stående alene og bare innbiller deg selv at dere er to. Ettersom dusjen har trykkfølsom LCD-skjerm med TV-muligheter er du likevel aldri helt alene.

Telefon og mp3

Vannspruteren har også høyttaler montert i kabinettet, som kan kombineres med telefon, radio og mulighet for tilkobling av mp3-spiller.

Seks akupunkturstråler skal angivelig tilby litt av samme effekten som nålebehandling, mens et stort dusjhode midt i kabinettet drysser vann over ditt anspente legeme med omtrent samme virkning som en regndusj om sommeren.

Med den trykkfølsomme skjermen kan du også programmere Steam Room til å gå gjennom faste dusjprogrammer i samme øyeblikk som du går inn i dusjen, og et osonbasert steriliseringssystem sørger for at dusjen renskes for bakterier før nestemann går inn.

Strålende

Det er også mulig å finjustere seks vannstråler til å treffe akkurat der du vil de skal treffe, i tillegg til at åtte mindre, strategisk plasserte stråler masserer alt fra nakke til skuldre og rygg.

Som du må ha gjettet allerede koster Steam Room blod, tårer og svette, i tillegg til de 4300 dollarene - rundt 30 000 kroner - som er den veiledende prisen.

Kilde: Dvice.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer