Intet mindre enn strålende

Luksusdusjen som kunne vært vårt andre hjem.

Intet mindre enn strålende
Publisert
Sist oppdatert

Dusjen er et hellig sted, en slags minidåp hver morgen hvor en dynker seg i vann for i det hele tatt å få opp øynene.

Med denne vanvittige luksusdusjen kan du sannsynligvis starte din egen menighet, og få statsstøtte i samme slengen.

Terapi

Det er amerikanske Aquapeutics som står bak, et firma som med god grunn har slått sammen aqua (vann) og therapeutic (terapeutisk) i firmanavnet

Steam Room U6810 har nemlig absolutt alt. To håndholdte dusjer er må til for å skape den nødvendige MTV Cribs-stemningen, selv om du blir stående alene og bare innbiller deg selv at dere er to. Ettersom dusjen har trykkfølsom LCD-skjerm med TV-muligheter er du likevel aldri helt alene.

Telefon og mp3

Vannspruteren har også høyttaler montert i kabinettet, som kan kombineres med telefon, radio og mulighet for tilkobling av mp3-spiller.

Seks akupunkturstråler skal angivelig tilby litt av samme effekten som nålebehandling, mens et stort dusjhode midt i kabinettet drysser vann over ditt anspente legeme med omtrent samme virkning som en regndusj om sommeren.

Med den trykkfølsomme skjermen kan du også programmere Steam Room til å gå gjennom faste dusjprogrammer i samme øyeblikk som du går inn i dusjen, og et osonbasert steriliseringssystem sørger for at dusjen renskes for bakterier før nestemann går inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer