Ja, dette er et klimaanlegg

Får du frysninger ved tanken på tradisjonelle klimaanlegg? Ikke når du har sett disse ...

Bak kunstverket skjuler det seg et klimaanlegg. Produsenten er LG, og du får dem også i Norge. Foto: Bauer Energi
Bak kunstverket skjuler det seg et klimaanlegg. Produsenten er LG, og du får dem også i Norge. Foto: Bauer Energi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonelle klimaanlegg/varmepumper ser i beste fall ut som kjedelige, grå vorter på veggen. I verste fall dropper du hele prosjektet, fordi det er så stygt at du ikke finner et eneste sted å montere den. Synd, for i kulden er disse et gunstig alternativ til andre former for oppvarming, og i tillegg kan varmepumper også benyttes til å holde temperaturen nede i varmeperioder.

Alt du trenger vite om varmepumper

Boksen som blir kunst

Men nå finnes det heldigvis varianter som ikke ser ut som hvitevarer fra 80-tallet. LGs Artcool-serie har bokser som kan kamufleres som speil og billedkunst, eller rett og slett bare gli inn i interiøret med mer delikate farger og dekor. Se bildespesialen under, som viser produktene både i interiører og tett på.

Les også: Skulle du ønske dette bassenget var ditt?

Kjøp nå, bruk hele året

- Vi selger flest varmepumper om høsten, men det er nå du bør kjøpe. Nå er etterspørselen lav, og mange har kampanjetilbud. Vi har blant annet en LG-kampanje nå, med lavere priser enn i høysesong, sier Stig Jørgensen, salgssjef i Bauer Energi, som er norsk distributør for LG Norden og Panasonic Norden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer