Ja, du kan trygt velge butikkenes billigmerker

Men det er ikke likegyldig hvor du kjøper hva.

STOR PÅLEGGSTEST: Dinside har testet smørbart pålegg; leverpostei, smøreost, makrell i tomat og kaviar. Foto: ELISABETH DALSEG
STOR PÅLEGGSTEST: Dinside har testet smørbart pålegg; leverpostei, smøreost, makrell i tomat og kaviar. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påskehøytiden kan synes å være en eneste endeløs kulinarisk utskeielse. Vi handler inn det beste lammekjøttet, kartongvis med egg og påskegodterier.

Litt ekstra godt pålegg er også vanlig i påsken, når hele familien har fri og kan spise frokost sammen. Her skal det ikke spares på noe!

I tillegg til eventuelle utskeielser, er det vanlige pålegget på plass. Dinside har testet butikkenes billigmerker mot de mest kjente merkevarene på ulike smørbare pålegg, og du er ikke garantert best smak med merkevarene.

Vi har fått hjelp til å smake på de ulike påleggene av Christian Sala, konstituert kjøkkensjef ved Grand Hotel i Oslo.

Under kan du se når du kan komme unna litt rimeligere, når du bør legge noen kroner ekstra i pålegget - og ikke minst hvor du bør handle her:

Usikker på hva du skal ha til middag i påskeuken? Se forslag til ukemeny fra Dagbladet Mat.

Leverpostei:

Vi har testet tre typer leverpostei: På boks, fersk og ovnsbakt, til sammen ti forskjellige produkter.

Velger du leverpostei på boks, er den klassiske Stabburets Leverpostei best, og sto til terningkast fem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer