Ja takk - begge deler!

Duppedittene blir mindre og mindre, og kan gjøre mer og mer. Vi får kamera med mobil, mobil med kamera, mobil med MP3 spiller... Det neste skuddet på tekno-kombo himmelen blir nok Oakleys Thump, solbrillene med innebygget MP3-spiller.

Publisert
Sist oppdatert

Uten en tråd

Markedet flommer over av lekre, små MP3-spillere - blant annet har den nye iPod Mini blitt en stor suksess: god lagringsplass og lett å ta med seg rundt. Likevel: Skal du bevege deg litt mer enn den gjengse hobbyjogger kan det være ganske irriterende, og til tider litt bevegelseshemmende med ledningene til øretelefonene.

Nå har Oakley lansert den ultimate dupeditten som eliminerer problemet med ledninger på ville veier: Thump solbriller med innebygget MP3-spiller!Her kan du ta en smugtitt på brillen!

Noen kjappe fakta

Thump blir foreløpig produsert i to versjoner. Den minste og billigste har 128 MB minne, noe som tilsvarer cirka 60 sanger, mens den største har dobbelt så stort minne og følgelig plass til dobbelt så mange sanger. Ved optimal lading varer batteriene opptil 6 timer. En USB kabel sørger for hurtig overføring av sanger fra både Windows PC og Mac, og du kan også lage data på brillene om du skulle trenge en ekstra back-up av viktig materiale.

For de aller mest teknisk avanserte kan vi fortelle at høytalerne har 75MHz DSP med 18-bit Sigma Delta DAC - det skorter altså ikke på lydkvaliteten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.