Januartilbud på hjemmekino?

Overrasket er vi ikke, postkassa fylles av reklame om gode januartilbud. Vi har gjort jobben for deg og funnet frem til de aller beste tilbudene.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om mange startet julesalget i god tid før jul, slipper man ikke unna januarsalget. Hva som i realiteten er salg og "salg" er dessuten ikke noe det er lett for alle å bedømme.

Hold deg oppdatert: Les alt om hjemmekino på DinSide

At noe presenteres som en reduksjon i pris i forhold til tidligere prising kan trikses med på så mange måter. Enten med en kunstig høy pris i en kort periode, eller en svært lav lokkepris, på et svært begrenset antall av en vare.

Uansett, nå annonseres det med svært lave priser på en rekke produkter, og hjemmekino med store og små TVer, lydanlegg og Blu-ray spillere får stor oppmerksomhet.

Bransjen hadde sett fram til en skikkelig opptur på slutten av året - før finansbransjens tryllekunstnere ble tatt med buksa godt nedenfor knærne. Bremsene ble slått på, men likevel viste mange fremdeles en sterk kjøpsvilje og evne. De aller fleste nordmenn har fremdeles jobb og egentlig ikke så veldig dårlige utsikter framover i 2009.

I de store kjedene og i nettbutikkene befinner det seg derfor et bredt utvalg av store og små skjermer, spillere og tilbehør som venter på å bli satt opp i stuene i de tusen hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer