Jeg vil ha en blå ballong!

Eller en rød, eller en hvit, eller kanskje jatakk til alt?

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg vil ha en blå ballong! Den trenger ikke ha hatt og nese på, eller være overpriset og fyllt med gass. For å være helt ærlig så må den ikke være blå heller. Den kan være hvit, eller rød, eller gul eller grønn. Eller rosa; sjokkrosa, pudderrosa, eller cerise.

Det viktigste er at den kan lyse. Og det kan gjerne være flere av dem.

Se også lampen som flyr

Henger nesten i løse luften

Memory light fås som både taklampe og vegglampe. Foto: Produsenten
Memory light fås som både taklampe og vegglampe. Foto: Produsenten Vis mer


Vi falt pladask da vi så Memory-lampene fra den tsjekkiske produsenten BrokisMydesignpick.com. Lampene, som ser ut som ballonger som er festet til tak eller vegger med statisk elektrisitet er designet av Boris Klimek. De ble lansert tidligere i år, og noen av leserne våre har kanskje allerede sett dem rundt i bloggosfæren eller på Pinterest.

Det tok litt tid før vi falt for dem. Første gang, tenkte vi at dette hadde vært morsomt om vi skulle innrede et barnerom, men det skal vi ikke. Men vi ser dem, jo bedre liker vi dem. Vi liker illusjonen, at det ser ut som om de svever, og at ballongens ferd mot friheten har blitt stoppet av taket eller veggen. Vi liker materialbruken; vel er glass tungt, men det har også en skjørhet vi kjenner fra ballongverdenen. Og ikke minst: Vi liker av- og påknappen. Her er det nemlig ikke bryter på veggen som gjelder, du skal dra i snoren for å skru lampen av eller på. Genialt!

Se også lyset du må ha pistol for på skru av eller på

I bildekarusellen under kan du se ulike sammensetninger av lampene.

Ballonglampene fås i en rekke farger og i tre størrelser. Prisen starter på rundt 85 pund fra den britiske forhandleren John Moncrieff. Kjenner du til norsk forhandler, send oss gjerne en mail eller del i debatten.

Sjekk Super Mario-lampen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer