Jif tar ripene i tallerkenen

Puss bort ripene med Jif skurekrem!

FJERN RIPENE MED SKUREKREM: Jif skurekrem redder tallerkenene. Vi har pusset vekk ripene og fått nesten nytt, hvitt og  skinnende blankt servise.  Foto: Kristin Sørdal
FJERN RIPENE MED SKUREKREM: Jif skurekrem redder tallerkenene. Vi har pusset vekk ripene og fått nesten nytt, hvitt og skinnende blankt servise. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tallerkenene innerst i kjøkkenskuffen er egentlig er langt overmodne for en siste reise til gjenbruksstasjonen. Etter mange års tjeneste (og mishandling) er de fulle av striper, som har gjort at vi egentlig har avskrevet tallerknene og begynt å se oss om etter nye.

Hinsides redning, har vi tenkt. Men så kom vi over tipset om å bruke skurekrem på tallerkenen.

For godt til å være sant, var vår første tanke.

Men det funker! Og det funker utrolig bra!

Og veldig mange av oss har løsningen stående i vaskeskapet.

Slik gjør du

Innholdsfortegnelse:

  1. Slik gjør du
  2. Blanke og hvite
  3. Andre bruksområder
Alt du trenger er skurekrem og en fille. Vi har brukt Jif skurekrem i testen. I det opprinnelige tipset, som vi plukket opp fra bloggen Mom outnumbered, bruker de et amerikansk produkt kalt BarKeepers Friend. Vi har ikke funnet dette produktet i Norge, men det kan kjøpes via internettbutikker fra utlandet.

Vi har testet skurekremen på noen billige, hvite tallerkener av ukjent merke. Våre tallerkener var usedvanlig stygge, med veldig mye riper. Vi spruter litt Jif skurekrem på tallerkenen og pusser med en fille. Vi kan se effekten umiddelbart: Ripene forsvinner. Vi må bruke litt krefter under pussingen, men etter noen minutter med gnikking er det som om vi har fått en helt ny tallerken. Se bare her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer