Julegaver til handyfolket?

Vi som liker harde pakker - hva ønsker vi oss av verktøy?

Harde pakker? Vi ønsker oss verktøy! Foto: Brynjulf Blix
Harde pakker? Vi ønsker oss verktøy! Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi som liker å gjøre ting selv, enten det er reparasjoner, oppussing eller hobbyarbeider ønsker oss alltid verktøy. For de som ikke har sansen i samme grad blir det vanskelig å finne passende gaver til handyfolket, siden de verken kjenner til hva som finnes eller hva som trengs.

Mange har dessuten "alt" mens andre har ingen ting. Begge kan være like vanskelige å gi gaver til.

Her har vi laget en liten oversikt over små og store mekkesaker som kan være aktuelle julegaver. Det er ikke alt som må ha motor, det er mye annet som kan være til nytte og glede.

Gaver til de som ikke har noe

Når ungdom flytter for seg selv, eller folk flytter fra hverandre blir de ofte stående uten verktøy. Da er alt nyttig, det gjelder bare å prioritere.

Det kan være lurt å sjekke hva slags bolig de har, som skal motta gaven. Flytter de inn i et hus med trevegger, en leilighet med gipsplater over alt, eller kanskje det er betongvegger eller teglstein?

Er det trevegger i boligen trenger de først og fremst hammer (og spiker) og en liten skrumaskin. En drill er ikke det første man trenger, en skrumaskin er lettere å bruke og egner seg bedre til oppgaven. Den roterer saktere og er mindre og lettere. Men den holder fint til å montere flate pakker og til å skru fast alt mulig til veggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer