Julerent på en halvtime

Kom julekvelden som julekvelden på kjerringa i år igjen?

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Askepott knekker nøtter og Disney ringer julen inn. Julefreden har senket seg og huset ser ut som et bombet tenåringsrom.

Kom julekvelden litt for fort i år også? 19 minutter er alt som trengs for å gjøre huset rent, skal en tro det amerikanske magasinet Simple Life. Det tar kanskje litt lenger tid om det er lenge siden sist dere gjorde rent, men setter hele familien i gang, skal et julerent hus være innen rekkevide før Sølvguttene stemmer i.

Simple Life har brutt ned alle de små tingene du bør gjøre, hver dag, for å holde huset i orden. En liten økt hver dag, er alt som skal til.

For gjør du litt hver dag, slipper du jo de aller største krafttakene. Og klarer du å etablere en god vane, skal du se du snart kan glemme drømmen om (eller slippe utgiftene ved) å ha en vaskehjelp.

For godt til å være sant? Det kan iallefall ikke skade å prøve!

Les også: Julerent på 1 - 2 - 3

Kjøkken: 4 1/2 minutt hver dag

Trikset er å alltid ha kluten klar. Du merker knapt at du tørker smulene av benken når du rydder brødet tilbake på plass i brødboksen, men med en gang du lar det samle seg opp blir det en stor jobb. I anledning julen foreslår vi at du i tillegg gir skapdører og fronter en omgang med kluten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer