Juni: Kurant i Nord-Norge

MÅNEDENS BOLIG: Prospekter uten adjektiver er mistenkelig. I jakten på månedens bolig undersøkte vi hva som skjuler seg bak annonser uten andre beskrivelser enn kurant og sentralt.

Publisert
Sist oppdatert

Prospekter uten adjektiver er mistenksomt. I jakten på månedens bolig undersøkte vi hva som skjuler seg bak annonser uten andre beskrivelser enn kurant eller sentralt.

I Hammerfest fant vi en bolig under tittelen Kurant enebolig. Huset går over to plan og ble bygget i 1972. Beskrivelsene er salig frie for adjektiver:

”… Malt betong i boder og på vaskerom. Vegger: Malte plater. Malt miljøtapet, malt tekstilstrie, malte tynnplatepaneler….”

Går man prospektbildene i sømmene ser man hvorfor. Lys pistasjegrønt, vegg-vegg-tepper og syttitalls husmorvinduer preger boligen. Men man får mye bolig for pengene: 1.2 millioner koster det 129 kvadratmeter store huset, et steinkast fra Hammerfest.

Store utsikter

Ifølge Postbanken i Hammerfest er boligen fremdeles ikke solgt to måneder etter at den ble lagt ut for salg. Skal vi tro Postbanken skyldes det likevel ikke et dårlig boligmarked:

- I Hammerfest ser vi nå en rivende utvikling. Det er nybygging, boligprisene har steget 30-35 prosent, og utleieprisene ligger nå på 12.000 kroner for en 80 kvadratmeter stor leilighet. Alt det skyldes Snehvit-utbyggingen, sier en entusiastisk salgskonsulent ved Postbanken i Hammerfest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer