Kakao på termos eksploderte

Derfor bør du ikke glemme kakaoen i termosen ...

EKSPLOSIV KAKAO: Helga Pedersen og familien fikk et noe overraskende kakaodryss på spaghettien, da termosen med kakao eksploderte og sendte brunt regn flere meter rundt i kjøkkenet. «Nyttårsforsett: huske å tømme termoser med kakao», skriver Pedersen i et Facebook-innlegg etter hendelsen. Foto: Helga Pedersen
EKSPLOSIV KAKAO: Helga Pedersen og familien fikk et noe overraskende kakaodryss på spaghettien, da termosen med kakao eksploderte og sendte brunt regn flere meter rundt i kjøkkenet. «Nyttårsforsett: huske å tømme termoser med kakao», skriver Pedersen i et Facebook-innlegg etter hendelsen. Foto: Helga Pedersen Vis mer
Publisert

Vinteren er høysesong for termosdrikking for mange av oss, men det er slettes ikke alt du bør fylle på termosen - og som denne historien skal vise:

Det er absolutt ikke alt du bør oppbevare på termosen over lengre tid ... som tidligere fiskeri- og kystminister, nå ordfører i Tana kommune, Helga Pedersen, brått fikk oppleve i juleferien.

- Huske å tømme termoser med kakao

2. januar fikk spagettimiddagen til Helga Pedersen og familien plutselig et regn av kakao over seg, og det var ikke fordi de ønsket en variant av ost på spagettien.

En termos med kakao stående på kjøkkenbenken eksploderte - og resultatet av hendelsen kan du se av bildene i denne artikkelen, som Pedersen opprinnelig delte selv i et innlegg på Facebook.

- På nyttårsaften skulle vi ut og ake, og vi hadde laget en termos med kakao som vi skulle ha med oss. Så blåste det opp, så vi holdt oss inne. Termosen ble stående på kjøkkenbenken i tilfelle noen skulle få lyst på litt kakao mens vi satt inne og så på uværet, forteller Pedersen til Dinside.

- Men ingen drakk kakao, og etter hvert ble den stående bak vannkokere og brødristeren til den ble glemt - helt til 2. januar. Da satt vi og spiste spagetti. Plutselig smalt det, og vi kjente at det begynte å regne over oss, forteller hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer