Kaksebolig på sjøen

BOLIG: Har du lyst til å bo på vannet, men orker ikke tanken på dårlig plass og billige løsninger? Nå kan du flotte deg på 177 kvm, med fantastisk utsikt, terrasse og takterrasse.

Publisert
Sist oppdatert

Foran deg ligger en moderne villa. Ikke noe nytt med den tenker du, helt til du legger merke til at den flyter.

Tre svenske entreprenører presenterte nylig et splitternytt boligkonsept; den flytende luksusvillaen.

- Vi ville bort fra de tradisjonelle husbåtene og skape noe helt nytt. Etter flere år ser vi nå endelig fruktene av arbeidet, sier Torbjörn Svensson fra selskapet Modern Marine Homes.

- Vårt mål er å vise fram en ny bomåte, og drømmen er å skape et flytende villaområde her i Kalmar. Kommunen er faktisk så interessert at vi nå har seriøse planer om å etablere et aktivt villaområde på vannet.

Hvor stor?

Fordelt på 177 kvadratmeter har standardutgaven fem til seks rom og kjøkken. I tillegg får du en veranda på 30 kvadratmeter, og en takterrasse på 100 kvadratmeter.

Også planløsningen er frisk, med en takhøyde i stua på imponerende 3,7 meter. - Formen kommer fra behovet av stabilitet, samtidig som vi har fokusert på å framheve nærheten til vannet og naturen, sier Svensson.

Grunnprisen er satt til 3.4 millioner svenske kroner, en pris selskapet mener de må ha for å kunne garantere for kvaliteten. Så blir det opp til kunden selv å velge hvilken standard boligen skal fullføres i. Her er det altså ingen øvre prisgrense, det avhenger av om du vil ha en spartansk utstyrt utgave, eller ønsker eksklusive materialer og designkjøkken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer