Kaksenes luksuskontroll

Denne programmerbare fjernkontrollen skal takle alt. Med en pris på rundt 11.000 kroner skulle det da også bare mangle. Utseendemessig er den en vinner i vår bok, men hvordan er den i bruk? Vi fikk en treg start, men etter hvert viste Prontoen sitt sanne ansikt.

Publisert
Sist oppdatert

Med opptil åtte ulike fjernkontroller på stuebordet har vi drømt om en god programmerbar fjernkontroll lenge. På ønskelisten har vi også krysset av for at den skal være bakgrunnsbelyst. Vi synes nemlig det er en uting å måtte slå på lyset hver gang du skal bruke fjernkontrollen.

I så måte ser Pronto-modellen ut til å være midt i blinken, og når vårt testeksemplar fra NSE.no ble levert så vi fram til sene TV-kvelder. La oss derfor begynne med det positive.

Flott skjerm

Selve fjernkontrollen er cirka 9 cm bred og 15,5 cm lang, mens tykkelsen er rundt 2,8 cm. Dermed er den langt fra den slankeste modellen vi har sett, utseendemessig minner den om en PDA. Smak og behag kan alltid diskuteres, men vi liker designet, og hovedæren for dette tilskriver vi den gode skjermen.

Den trykkbare LCD-skjermen er 5,9 cm bred og 7,9 cm høy, og frister med 65 tusen farger. Vår modell var i sort utførelse, noe som ble en fin kontrast til fargeprakten fra LCD-skjermen, som formelig lyser mot deg når du trykker på den. Belysningen aktiveres for øvrig automatisk om du løfter kontrollen mer enn 50 grader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer