Kan denne erstatte glødelampen?

Nei, men med denne har du alltid en høyttaler for hånden.

Dette er ingen lyspære. Det er en lydpære. Foto: Mintpass
Dette er ingen lyspære. Det er en lydpære. Foto: Mintpass Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mange produkter går det egentlig an å finne opp? Det er nærliggende å tenke at vi snart har nådd toppen. Men akkurat slik som komponister fortsatt klarer å lage nye melodier av de samme 12 tonene, dukker det stadig vekk opp nye produkter vi ikke en gang visste at vi trengte.

Møt lydpæren.

Nytt liv til gamle lamper

Med den storstilte utfasingen av glødepæren verden over, er det ikke usannsynlig at vi fremover vil få andre alternativer til belysning, og gamle lamper vil bli overflødige. Det var dette som var bakgrunnen for produktdesigneren.

For må det strømme lys ut av lampen?

Selvfølgelig ikke. Så når vi kommer dit hen at vi legger kabler av LED-lamper langs stukkaturen, installerer dagslyspanel i dusjen og feller inn lyspunkter i veggen, er det jo fint å kunne gjenbruke de avdankete lampene.

Tanken er enkel: Mintpass er en høyttaler som plugges inn i lampesokler for å få strøm. Musikken feedes inn ved hjelp av en usb-kabel, for eksempel fra en mp3-spiller eller PC. Slik kan du enkelt flytte med deg musikk fra rom til rom, uten å måtte styre med så ekstremt mange kabler hver gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.