Kan dette forhindre misfarging av klærne?

Med Colour Catcher skal du kunne vaske klær i forskjellige farger sammen.

Gjør dette produktet at man kan vaske klær i vidt forskjellige farger sammen? Sjekk resultatet!        Foto: Berit B. Njarga
Gjør dette produktet at man kan vaske klær i vidt forskjellige farger sammen? Sjekk resultatet! Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle lært at man skal vaske hvitt og farget tøy hver for seg, og kjenner til frustrasjonen som oppstår over den skinnende rene hvitvasken som er blitt ROSA på grunn av den evinnelige røde sokken som har sneket seg med.

Nylig kom vi i DinSide over et produkt som skal gjøre det mulig å vaske nettopp klær i forskjellige farger samtidig. Siden det høres for godt ut til å være sant, har vi sjekket om det virker i praksis.

Slik har vi testet

Vi har blandet inn den ultimate syndebukken i klesvaskens verden, nemlig den røde sokken, i en vask med kun hvitt, for å virkelig teste ut produktet "Colour Catcher" fra Dylon. Produktet fant vi på Kiwi til cirka 40 kroner.

På emballasjen står det at produktet forhindrer misfarging og tillater at man kan blande klær i forskjellige farger. Slik skal man kunne spare både på utgiftene og miljøet - ved å fylle opp vaskemaskinen med det man måtte ha av skittentøy. Men kan det være så enkelt?

Kan du like godt droppe hele klesvasken?

Pakken inneholder små ark som man legger inn i trommelen sammen med klærne. Er det plagg som er nye, eller ikke fargeekte, anbefaler bruksanvisningen å bruke to eller tre ark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer