Rengjøring i hjemmet

Kan du dette støvsuger-trikset?

Å støvsuge i trange områder blir ikke lenger et problem med dette trikset.

TIPS: Med dette trikset støvsuger du kriker og kroker i en fei! Video: Celina Stamper. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange smarte tips til en mer effektiv bruk av støvsugeren. Alt fra å bruke vaniljepulver som luftrenser til hvordan man rengjør den på riktig måte.

Å støvsuge er noe alle gjør, uavhengig om man liker det eller ikke. Men det er ikke alltid like lett å komme til i de minste kriker og kroker. Dette tipset kan derfor gjøre støvsugingen til en fryd.

Det er ikke alltid man husker hvor man har lagt alle ekstradelene til støvsugeren sin. Sannsynligvis ligger de i en eske i kjelleren. Men dersom du ikke orker å lete langt og lenge etter munnstykket, kan dette trikset være redningen for støvsuging i trange områder.

Spar på dorullen

Det eneste du trenger for å gjøre støvsugingen litt enklere, er en tom dorull.

Fest den tomme rullen over støvsugerhodet, etter du har fjernet gulvstykket. Form deretter enden av dorullen til ønsket størrelse. Av erfaring anbefaler vi å tre halve dorullen over støvsugerhodet.

Dersom kun en liten del av dorullen er over åpningen, vil den med stor sannsynlighet kollapse ved at dorullen suges flat. Dersom for mye av dorullen er over åpningen vil man heller ikke få den smale åpningen.

Fordelen med dette trikset er av du kan komme inn i enda smalere områder enn munnstykket som vanligvis følger med støvsugeren.

Skånsom

En dorull er dessuten mer skånsom mot områdene den berører, enn det harde plaststykket som originalt er beregnet for trangere områder.

Den farger heller ikke av på veggen dersom det oppstår mye friksjon inntil de hvite veggene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer