Rengjøring i hjemmet

Kan du dette støvsuger-trikset?

Å støvsuge i trange områder blir ikke lenger et problem med dette trikset.

TIPS: Med dette trikset støvsuger du kriker og kroker i en fei! Video: Celina Stamper. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange smarte tips til en mer effektiv bruk av støvsugeren. Alt fra å bruke vaniljepulver som luftrenser til hvordan man rengjør den på riktig måte.

Å støvsuge er noe alle gjør, uavhengig om man liker det eller ikke. Men det er ikke alltid like lett å komme til i de minste kriker og kroker. Dette tipset kan derfor gjøre støvsugingen til en fryd.

Det er ikke alltid man husker hvor man har lagt alle ekstradelene til støvsugeren sin. Sannsynligvis ligger de i en eske i kjelleren. Men dersom du ikke orker å lete langt og lenge etter munnstykket, kan dette trikset være redningen for støvsuging i trange områder.

Spar på dorullen

Det eneste du trenger for å gjøre støvsugingen litt enklere, er en tom dorull.

Fest den tomme rullen over støvsugerhodet, etter du har fjernet gulvstykket. Form deretter enden av dorullen til ønsket størrelse. Av erfaring anbefaler vi å tre halve dorullen over støvsugerhodet.

Dersom kun en liten del av dorullen er over åpningen, vil den med stor sannsynlighet kollapse ved at dorullen suges flat. Dersom for mye av dorullen er over åpningen vil man heller ikke få den smale åpningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer