Fugemasse

Kan man klare seg med kun én tube?

Har du rester liggende i boden etter den ene gangen du brukte akryl, silikon eller skulle lime noe? Alt-i-ett-tuben er kanskje det du trenger?

MINDRE RESTER: Med CT1 trenger du ikke lenger å kjøpe akryl, silikon og ulike limprodukter for å bruke de en gang og legge de i boden. FOTO: Simen Søvik
MINDRE RESTER: Med CT1 trenger du ikke lenger å kjøpe akryl, silikon og ulike limprodukter for å bruke de en gang og legge de i boden. FOTO: Simen Søvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mye bra på tuber og man trenger ikke fagbrev for å ta dem i bruk. Men skal du kun tette en sprekk i veggen eller legge silikon bak vasken, blir det fort mye rester til overs.

  • LES OGSÅ: Så enkelt er det å fuge.

CT1 har vært på markedet en del år og har samlet de viktigste fugemassene i en og samme tube. Med andre ord: du kan klare deg med kun én tube!

Vi har testet tuben der man ellers ville brukt silikon, akryl eller ulik lim. Selv om det er noen forskjeller, leverer tuben et bra resultat på alle områder.

Elastisk

Silikonen er våtromsgodkjent og skal hindre oppvekst av mikroorganismer. Det betyr at den kan brukes på badet, både i dusj og vask. Vi har testen den rundt toalettet og mellom kjøkkenbenk og vegg.

Den er enkel å bruke og ble formet med en fugeskrape. Finishen ble ikke like pen på første forsøk som med silikon, men vi dro en fuktet finger over etterpå og det gjorde susen!

CT1 leverer også en rensespray i samme serie. Den kan brukes til rens før man legger silikon, men også etterpå som fugeglatter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer