Brette sengetøy

Kaos i sengetøyet?

Sjekk dette geniale brettetrikset!

BRETTE SENGETØY: Vi kom over et supersmart triks som hjelper deg å holde orden i sengetøyet. Oppskriften får du i artikkelen under! Foto: Linn Merete Rognø.
BRETTE SENGETØY: Vi kom over et supersmart triks som hjelper deg å holde orden i sengetøyet. Oppskriften får du i artikkelen under! Foto: Linn Merete Rognø. Vis mer
Publisert

Det er ikke akkurat supergøy å brette sengetøy, og etter hvert kan det bli nokså kaotisk hvis sengetrekkene ligger sammenkrøllet og tar opp unødvendig plass i skapet. I tillegg er det tidkrevende å måtte lete etter dynetrekket som skal matche putetrekket.

Men det finnes et brettetriks som hjelper deg å holde orden i rotet slik at du lett finner hele sengesettet uten å måtte lete.

Dette trikset måtte vi selvsagt teste!

Slik gjør du

Brettetrikset handler om å organisere sengetøyet ditt på den måten at matchende dyne- og putetrekk samt laken ligger samlet i hver sin «pose». Slik slipper du å lete etter de tre/fem delene når du skal bytte på sengen, dessuten sparer du mye plass, og på den måten kan du lagre flere sengesett i skapet.

Slik så skapet med sengetøyet ut før vi ryddet opp i kaoset:

For å organisere sengetøyet, starter du med å brette dynetrekket slik at det til slutt er formet som et rektangel:

Deretter bretter du lakenet på samme måte:

Legg lakenet oppå dynetrekket. Deretter åpnet du opp putetrekket før du legger dynetrekket og lakenet inn i putetrekket:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer