Kenwood Major Titanium kjøkkenmaskin

En råtass på kjøkkenet. For dem som trenger det.

Kenwood Titan er en råtass av en kjøkkenmaskin, som vi trygt kan anbefale alle som trenger en arbeidshest på benken, og som har nok benke- eller skapplass til den.  Foto: ELISABETH DALSEG
Kenwood Titan er en råtass av en kjøkkenmaskin, som vi trygt kan anbefale alle som trenger en arbeidshest på benken, og som har nok benke- eller skapplass til den. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noen merkenavn som fester seg mer enn andre. iPad har forlengst blitt synonymt med nettbrett. Sonys Walkman ble raskt en fellesbetegnelse for bærbare kassettspillere, og Google og Facebook har forlengst blitt verbifisert.

Kenwood er for mange synonymt med kjøkkenmaskin. Og de av våre bekjente som har en kjøkkenmaskin fra Kenwood kan ikke får rost den høyt nok opp i skyene. - Jeg hadde ikke klart meg uten den, sier vår bake- og matlagingsglade venninne, som stadig vekk tryller frem de mest fantastiske retter, og er viden kjent for å lage de luftigste og mest delikate focacciaene. Er det kjøkkenmaskinen sin fortjeneste? Er den like god som de påstår?

Vi har testet toppmodellen Kenwood Major Titanium.

Slik testet vi

Innholdsfortegnelse:

  1. Slik testet vi
  2. Utseende og brukervennlighet
  3. I bruk
  4. Konklusjon
Vi har hatt maskinen på lån i et par uker, og den har stort sett snurret og gått hver eneste dag. Vi har til og med hatt bakefri fra jobb, og gitt den de aller tøffeste oppgavene. Vi har laget boller og brød, knekkebrød, pepperkaker, rundstykker, kjøttpudding, sjokolademousse, marengs, muffins, glasur, smør (!), sjokoladekake - mye i både enkel og dobbel porsjon, for å se hva den tålte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer