KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin

Er den virkelig så god som alle skal ha det til, eller er den mest til pynt?

Vi kan trygt anbefale KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin til hjemmebruk. Om enn ikke til dem som jevnlig må lage boller til hele skolekorpset. Foto: PIA STRØMME
Vi kan trygt anbefale KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin til hjemmebruk. Om enn ikke til dem som jevnlig må lage boller til hele skolekorpset. Foto: PIA STRØMME Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KitchenAid-kjøkkenmaskinen er en klassiker. Tusenvis av amerikanske husmødre og Manuela Kjeilen, kvinnen bak Norges mest elskede blogg, Passion4baking, kan da umulig ta feil? Vi tar nok ikke helt feil, om vi tipper at en slik kjøkkenmaskin står på toppen av mange ønskelister i år. For selv om det verste cupcake-hysteriet vel er over, og halve Norge går på lavkarbo, er det fortsatt mange som baker. Boller, langpannekake til barnebursdager - og den nye bakefarsotten; knekkebrød.

Det verste du kan søle på kjøkkenbenken: Dette bør du være obs på om du skal lage fancy muffins

Slik testet vi

Innholdsfortegnelse:

  1. Slik testet vi
  2. Utseende og brukervennlighet
  3. I bruk
  4. Konklusjon
Vi har hatt maskinen på lån i to uker, og den har stort sett snurret og gått hver eneste dag. Noen dager - hele dagen. Vi har laget boller og brød, knekkebrød, pepperkaker, rundstykker, kjøttpudding, sjokolademousse, marengs, muffins, glasur, smør (!), sjokoladekake - mye i både enkel og dobbel porsjon, for å se hva den tålte.

Vi har ikke testet noe ekstrautstyr, men holdt oss til maskinens hovedformål; piske, blande og elte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.