Kjemper om designpris

HEDERSPRIS: Skistaver, skibindinger, krakker til barn og et båresystem kjemper om Norsk Designråds gjeveste utmerkelse. Hvem synes du fortjener prisen?

Publisert
Sist oppdatert

Nominasjonene til Hedersprisen for God Design stadfester at vi fortsatt er i verdenstoppen på ski: To av fire nominerte produkter er til skiløpere.

Swix Sport er en skistav for langrennsracing og Rottefella har en ny telemarksbinding. De to andre nominerte er et unikt båresystem og en stablekrakk for barn.

Ikke bare møbler

Norsk Designråd deler hvert år ut Merket for God Design i flere kategorier, og den mest høythengende prisen av dem alle er Hedersprisen for God Design. De nominerte plukkes ut blant alle de påmeldte i konkurransen om å få Merket for God Design.

- De fire nominerte bedriftene har gjort et veldig grundig og godt designarbeid, og vi har stor tro på at disse produktene vil bli kommersielle suksesser. Produktene fra Swix Sport, Rottefella og Less representerer et generasjonsskifte innen sine respektive bransjer. Også utviklerne bak krakken Tassen viser en konseptuell tankegang vi ikke er bortskjemt med når det gjelder barnemøbler, sier administrerende direktør Jan. R. Stavik.

Tidligere vinnere av denne prisen inkluderer verneutstyr og hjelmserien Sweet Protection, Helly Hansens sko Shorehike, og sofaen Hal av Norway Says/L.K.Hjelle/Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer