- Kjip overraskelse

Camilla Herland (43) og mannen trodde de hadde gjort et kupp på hvitevarer. Men så kom den nedslående beskjeden.

KONKURS: Fresh Interiør er konkurs. - Oppusingsbudsjettet var utfordret allerede, så dette her veldig kjedelig, sier Camilla Herland. Foto: Magnus Gjestrum Larsen
KONKURS: Fresh Interiør er konkurs. - Oppusingsbudsjettet var utfordret allerede, så dette her veldig kjedelig, sier Camilla Herland. Foto: Magnus Gjestrum Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november dro Camilla Herland og mannen på Boligmessen på jakt etter hvitevarer. Etter en dialog med Fresh Interiør valgte de å kjøpe alle hvitevarene de trengte av forhandleren.

Tirsdag morgen, flere måneder etter å ha forhåndsbetalt for hvitevarene, fikk Herland en overraskende telefon:

- Produsent Miele ringte og fortalte at Fresh Interiør var konkurs. De hadde varene vi hadde bestilt, men hadde ikke fått betalingen fra Fresh Interiør. Vi har nok å styre med renoveringsprosjektet, så det her kom som en veldig kjip overraskelse, forteller hun til DinSide.

Avisa Oslo omtalte saken først.

Stolte på butikken

Konkursen betyr at Camilla og mannen er 130 000 kroner fattigere, men hvitevarene til huset mangler de fortsatt.

- Fresh Interiør framsto som en seriøs aktør, som de sikkert var også, men nå er vi satt i en veldig kjip situasjon. Det falt oss ikke inn at de ikke skulle betale leverandørene, man stoler jo på butikker. Vi tenkte at alt var greit, forteller hun.

Nå har hun ringt og sendt e-post til Fresh Interiør uten hell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer