Kjøkkenet ditt vil elske denne

Lei av Tivoli? Da kan du bare glede deg.

Kjøkkenet ditt vil elske denne
Publisert
Sist oppdatert

Sonoro er foreløpig ikke det mest kjente merket her til lands, men det har importøren NCMS tydeligvis bestemt seg for å gjøre noe med: De satser nemlig stort på denne Cubo-modellen, som kommer i utallige fargekombinasjoner - inkludert ulike tresorter.

Som du ser i videoen og på bildene var vår testmodell knall rød, en farge som i hvert fall vekker oppsikt. Noe for enhver smak her altså, men hva med lyden?

God kjøkkenlyd

Hovedhøyttaleren sitter på toppen av Cuboen og i tillegg er det en egen bassrefleksport som gir det lille trykket mange av dens konkurrenter mangler.

Nå er det nå en gang slik at det meste er relativt når det kommer til lyd, men side om side med vår vanlige PAL-radio fra Tivoli er det i hvert fall ingen tvil om at Cubo gir en langt fyldigere lydopplevelse.

I tillegg til å spille CD-plater er det selvfølgelig både FM og AM-radio (en egen DAB-versjon er også på trappene om du fortsatt har tro på det...), og kanskje viktigst av alt: Klokke og timer gjør at du kan bruke den som vekkerklokke om morgenen.

Det er dessverre ingen dockingplass til iPod/iPhone, men det er en vanlig linjeinngang som kan brukes til tilkopling av ekstrautstyr om du skulle bli helt desperat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer