Kjøleskap for teknofreaken

En husmors våte drøm eller kun interessant for evige ungkarer? Her er sikkert meningene delte, men nå lanserer uansett Siemens et kjøleskap med innebygget LCD-TV.

Publisert
Sist oppdatert

I følge en pressemelding fra Siemens er coolMedia et nytt kjøle- og fryseskap med en integrert og dreibar 15” LCD-TV. Dermed kan du altså se på nyhetene eller favorittprogrammet ditt samtidig som du spiser frokost eller lager middag.

Dreibar – høyttalere – fjernkontroll

Kjøle- og fryseskapet coolMedia har en integrert 15” (38 cm) LCD-TV med to høyttalere og fjernkontroll. LCD-skjermen er dreibar slik at du kan se på fjernsyn uansett hvor i rommet du befinner deg. Du kan også kople til DVD, video eller datamaskin.

-Med coolMedia kan du kombinere nytte med glede, uansett om det er måltidet eller fjernsynet som står for gleden. Kjøkkenet blir et stadig mer sentralt sted i hjemmet, og det kan være morsomt å følge favorittprogrammet mens du lager middag eller bare å ha litt selskap på kjøkkenet, sier Cecilia Pettersson, pressekontakt i Siemens Nord-Europa.

Trykk her for å se store bilder av kjøleskapet

TVen koster

Veiledende pris på kjøleskapet er 30.000 kroner, det er altså ingen tvil om at du betaler en god del for LCD-skjermen. Spesifikasjonsmessig ser nemlig ikke dette kombiskapet særlig annerledes ut enn konkurrentenes modeller til en 10.000-15.000 kroner. Er så coolMedia verdt prisen? Si din mening til høyre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer