Kjøleskap for teknofreaken

En husmors våte drøm eller kun interessant for evige ungkarer? Her er sikkert meningene delte, men nå lanserer uansett Siemens et kjøleskap med innebygget LCD-TV.

Publisert
Sist oppdatert

I følge en pressemelding fra Siemens er coolMedia et nytt kjøle- og fryseskap med en integrert og dreibar 15” LCD-TV. Dermed kan du altså se på nyhetene eller favorittprogrammet ditt samtidig som du spiser frokost eller lager middag.

Dreibar – høyttalere – fjernkontroll

Kjøle- og fryseskapet coolMedia har en integrert 15” (38 cm) LCD-TV med to høyttalere og fjernkontroll. LCD-skjermen er dreibar slik at du kan se på fjernsyn uansett hvor i rommet du befinner deg. Du kan også kople til DVD, video eller datamaskin.

-Med coolMedia kan du kombinere nytte med glede, uansett om det er måltidet eller fjernsynet som står for gleden. Kjøkkenet blir et stadig mer sentralt sted i hjemmet, og det kan være morsomt å følge favorittprogrammet mens du lager middag eller bare å ha litt selskap på kjøkkenet, sier Cecilia Pettersson, pressekontakt i Siemens Nord-Europa.

Trykk her for å se store bilder av kjøleskapet

TVen koster

Veiledende pris på kjøleskapet er 30.000 kroner, det er altså ingen tvil om at du betaler en god del for LCD-skjermen. Spesifikasjonsmessig ser nemlig ikke dette kombiskapet særlig annerledes ut enn konkurrentenes modeller til en 10.000-15.000 kroner. Er så coolMedia verdt prisen? Si din mening til høyre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.