Kjøp bolig, bo gratis i et år

Entreprenører tyr til drastiske midler.

I et vanskelig boligmarked er det fristende å lokke med ekstra goder. Her hjemme har boligkjøpere blant annet kunnet få oppgradert kjøkken - eller tilbud om å få en scooter med på kjøpet. Foto: Colourbox.com
I et vanskelig boligmarked er det fristende å lokke med ekstra goder. Her hjemme har boligkjøpere blant annet kunnet få oppgradert kjøkken - eller tilbud om å få en scooter med på kjøpet. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vårt naboland Sverige er entreprenørene nå så desperate at de tyr til nygamle salgstriks. NCC selger nå nye borettslagsleiligheter der du får bo gratis det første året. Disse ligger i Sollentuna og Sundbyberg, melder Di.se.

Les også: Ikke la deg lure av gavekort

Heidi Housten forteller til den svenske avisen at hun kjenner igjen salgstrikset fra 2003 da hun og samboer kjøpte en stor leilighet i bydelen Hammarby Sjöstad. 2003 var trangt for utbyggere, og spesielt i den nye miljøbydelen. Flere hundre boliger fra tre millioner og oppover endte opp tomme. Den gang ga de 250.000 kroner cashback, og måtte ty til tilgift av typen: Kjøp en leilighet, få en Toyota med på kjøpet.

Les mer: Spar strøm i svinedyre boliger

NCC tilbyr, ifølge E24.se, null kroner i avgift i ett år til kjøpere av leiligheter i prosjektene i Sollentuna eller Sundbyberg.

- Ja, det er et forsøk på å lette prosessen for våre egne kunder å kjøpe leiligheter når det er vanskeligere å få lån, sier NCCs vikarierende pressesjef Lovisa Lagerström Lantz til di.se.

Selskapet har foreløpig ingen planer om å dele ut gratis biler til boligkjøpere. - Men finnes det noe annet vi kan hjelpe med, som flyttehjelp, eller å bytte ut fliser, kan vi hjelpe med det, sier Lagerström Lantz.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer