Kjøp byggemateriell fra én krone

Tollvesenet auksjonerer bort sine beslag, og du kan tjene på andres dumhet.

Sjekk prisen: Utropsprisen er en krone, så her har du muligheter til å gjøre et kupp, spesielt på ukurante mål.  Foto: Qxl.no/DinSide
Sjekk prisen: Utropsprisen er en krone, så her har du muligheter til å gjøre et kupp, spesielt på ukurante mål. Foto: Qxl.no/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag åpnet Tollvesenet årets tredje tollauksjon på qxl.no, og du kan gjøre et kupp på varer som Tollvesenet har beslaglagt på grensen.

Her er mye å by på; store parti med bijouteri, bildeler og et powertrim treningsapparat for dem som har lyst til å riste seg til en strammere kropp. Men ikke minst er tollauksjonen denne gangen proppfull av byggemateriell for deg som skal pusse opp eller bygge nytt.

For eksempel en rekke vinduer, dører og verktøy, som i skrivende stund fortsatt ligger til utropspris 1 krone. I tillegg er det blant annet diverse hvitevarer, møbler - og en varmtvannstank. Men det er enda litt tid igjen: Tollauksjonen går ut denne uken, og avsluttes klokken 15:00 på fredag 21. oktober.

Full forvirring om tollreglene

Du kan spare tusenlapper dersom du handler møbler, hvitevarer og byggemateriell over grensen, men du kan ikke ta med deg ubegrenset med varer inn i landet. Dette er de fleste klar over. Det er imidlertid verdt å merke seg at kvotereglene for byggemateriell skiller seg fra dem som gjelder når du kjøper mat eller alkohol, så det er nok ikke tilfeldig at det denne gangen er mye byggemateriell som auksjoneres bort av Tollvesenet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer