Kjøp dollarboligen nå!

Nå har vi nådd bunnen av dollarkurven. Ekspertene mener tiden er inne for å kjøpe bolig i dollarland.

Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har dollaren begynt å ta seg opp etter rekordlav kurs i lengre tid. En kurs som har vært til glede for alle som har ønsket å reise på ferie til USA og andre land som har valuta nært knyttet Onkel Sam.

DinSide Reises Valutakalkulator

Selv om ingen gråter over en rekordrimelig handletur til New York, har boligpriser som kjent et helt annet størrelsesmessig forhold til valutasvingninger. Det er hundretusener å spare på å kjøpe på det rette tidspunktet, og for deg som funderer på å kjøpe bolig i utlandet, kan dette være tegnet du har ventet på.

Det mener i hvert fall redaktør i magasinet Bolig i Utlandet, Tom Andersson.

- Dollaren har vært bombet lenge nå, og for noen få dager siden gikk Warren Buffett (Verdens rikeste mann og anerkjent som en av verdens beste aksjespekulanter, red. anm) ut og sa at den økonomiske krisen i USA kan avvikles.

Noe som tyder på at både dollaren og ikke minst det amerikanske boligmarkedet har fått det verste og kan se lysere tider i møte. Det er flere land som er gunstige for dollarkjøp akkurat nå, men jeg tror Florida er et lurt kjøp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer