Brukt treningsutstyr

Kjøpe brukt treningsutstyr på nett? Dette må du vite

Brukt treningsutstyr kan gi deg god verdi for pengene. Men før du kjøper, er det flere ting du bør sjekke.

BRUKT TRENINGSUTSTYR: Før du kjøper brukt treningsutstyr er det flere ting du bør sjekke. Få tipsene i artikkelen under. Foto: NTB Scanpix.
BRUKT TRENINGSUTSTYR: Før du kjøper brukt treningsutstyr er det flere ting du bør sjekke. Få tipsene i artikkelen under. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Hvis du vil trene jevnt men føler at tiden ikke strekker til, kan løsningen være å skaffe seg noe treningsutstyr til hjemmebruk. Og det kan være mye penger å spare på å kjøpe brukt utstyr på nett.

Men hvordan skal du forsikre deg om at det brukte treningsutstyret er et sikkert og godt kjøp?

Her får du eksperttipsene.

Stått lenge ubrukt?

- Du kan absolutt få brukt treningsutstyr av god kvalitet. Det meste er OK å kjøpe brukt så lenge det ikke er slitt ut, sier Paul Einar Borgen, PR-ansvarlig hos Sportsmaster.no.

Men han understreker at det er flere ting du bør få informasjon om før du kjøper det brukte treningsutstyret.

- Først og fremst må du få vite hvor gammelt utstyret er og hvor det er kjøpt. Da vet du hvor du skal henvende deg hvis det er garanti på apparatet. Dernest bør du spørre eieren om apparatet har stått ubrukt lenge. Hvis det ikke har vært i bruk på lang tid, kan ting ha blitt rustet fast, sier Borgen.

Er du kommet i kontakt med selger på nett, er det viktig å be om å få teste treningsapparatet før du eventuelt kjøper det:

- Spør kjøper om apparatet står fremme så du kan prøve det først, sier Borgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.