Klar beskjed

Etter en brødrister antente plastfjøl kommer brannvesenet med klar oppfordring.

TOK FYR: En brødrister antente en plastfjøl. Nå kommer brannvesenet med klare råd. Foto: Vestfold interkommunale Brannvesen
TOK FYR: En brødrister antente en plastfjøl. Nå kommer brannvesenet med klare råd. Foto: Vestfold interkommunale Brannvesen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag ettermiddag rykket brannvesenet i Tønsberg ut etter melding om branntilløp på et kjøkken.

Det var en brødrister som hadde antent en plastfjøl.

- Brannen var slokt, og i det hele tatt har familien håndtert situasjonen godt da de oppdaget åpne flammer på kjøkkenbenken, uttaler brannmester Kenneth Stensrud seg i et nytt Facebook-innlegg fra Vestfold Interkommunale Brannvesen.

Husk dette

- Det er svartsvidd oppunder overskapene, men heldigvis fikk ikke flammene tak. Det hører med til historien at familien ikke kunne forstå hvordan fjøla først hadde havnet oppe på brødristeren og i tillegg at brødristeren hadde blitt skrudd på, fortsetter Stensrud.

Videre i Facebook-innlegget kommer brannvesenet med to klare råd til folket:

• Både for barnefamilier og alle andre er det lurt å ta ut støpselet til husholdningsapparater som bare er i bruk av og til.

• Ha fungerende røykvarslere og slokkemidler lett tilgjengelig. Alle branner begynner i det små, tidlig varsling gir deg fair sjans til eventuelt å slokke, og med fungerende røykvarsler øker du dramatisk muligheten til å rømme ut ved brann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer