Klar, ferdig, grill

Finn grillen for deg.

Rais Cube utepeis er en kombinert utegrill og utepeis. Laget i korténstål, som gjør at den kan stå ute hele året. Kan fåes med sokkel (som på bildet), eller uten sokkel - for plassering på annen sokkel. Med sokkel som avbildet, er peisen/grillen dreibar 360 grader. Koster 5.985 kroner med sokkel. Foto: Produsenten
Rais Cube utepeis er en kombinert utegrill og utepeis. Laget i korténstål, som gjør at den kan stå ute hele året. Kan fåes med sokkel (som på bildet), eller uten sokkel - for plassering på annen sokkel. Med sokkel som avbildet, er peisen/grillen dreibar 360 grader. Koster 5.985 kroner med sokkel. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets første vårblomster har begynt å melde sin ankomst mange steder i landet, og det er tid for å børste støv av terrasse, hagemøbler og grill.

Kanskje grillen din ikke har klart vinteren like godt som du kunne ha ønsket, eller kanskje den nettopp har bukket under for vinteren - som planlagt? Kanskje en god unnskyldning for å investere i en ny grill?

Les også: Disse gassbrennerne er farlige

Det finnes en grill for (nærmest) ethvert behov - turgrill, balkonggrill, grill for få eller grill for mange, kullgrill, gassgrill, åpen ild eller leirbålgrill. Vil du ha en grill som ser kul og stilig ut, eller nøyer du deg med en god gammel kulegrill - bare den gjør jobben?

La deg inspirere til noen av årets nyheter og se hva du har å velge i på markedet, i bildeserien nedenfor.

Hva trenger du?

Det finnes griller i alle slags former og størrelser, og med forskjellige slags egenskaper. Her er noen punkter å tenke igjennom før du går til anskaffelse av en ny grill:

Størrelse: Du blir kanskje gatas grillkonge med den største grillen i butikken, men trenger du virkelig en så stor grill? Tenk igjennom hvor stor grill du trenger til daglig. For årets sommerfest kan du kanskje låne en ekstra grill av en kompis, eller ta tiden til hjelp. En stor grill er som regel også mindre energiøkonomisk, og tar lengre tid å varme opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.