Klesvasken tar fem måneder av livet ditt

Synes du at du bruker mye tid på klesvask?

VASKE KLÆR: En gjennomsnittsmor bruker fem måneder av livet sitt på dette. Foto: COLOURBOX
VASKE KLÆR: En gjennomsnittsmor bruker fem måneder av livet sitt på dette. Foto: COLOURBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge en fersk undersøkelse gjort for selskapet Eco Zone, bruker en gjennomsnittlig mamma opptil fem måneder av livet sitt på klesvask.

Gjennomsnittsmammaen spinner i gang vaskemaskinen seks ganger hver uke - og hun bruker i gjennomsnitt 26 minutter på forarbeide og etterarbeide med klesvasken i forbindelse med hver vask. Dette skriver det britiske forbrukermagasinet Which.co.uk.

- Det er en sjokkerende mye tid. Oppgaver som å trekke lommetørkler ut av lommer, finne to like sokker, og lete bak dører og under senger etter undertøy, stjeler en god del av livene deres, sier administrerende direktør Simeon Van Der Molen i Eco Zone til avisa Daily Express.

- Og for å gjøre ting enda verre, vasker mødre klær som ikke engang er skitne, mens en fjerdedel bruker unødvendig mye strøm og vann ved å ikke fylle opp maskinen, sier Van Der Molen til Daily Express.

Hvor ofte vasker du klær, hvor ofte bruker du tørketrommel og hva slags klær pleier du å stryke? Men er det egentlig du eller mannen/kona som tar seg av vaskinga? Bruk stem-objektene nederst i artikkelen, og se hva andre har svart før deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer