Kom deg hjem!

Nordmenn bruker millarder på boligen sin, men holder den for seg selv.

Publisert
Sist oppdatert

Det er estimert at vi skal bruke rundt 50 millarder på å oppusse og innrede boligen vår til drømmehjemmet.

Dette bruker vi pengene på

Gode tider gjør at vi bruker stadig mer tid og penger på å sosialisere. Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at omsetningen på barer og restauranterstadig øker.

Norske barer økte omsetningen med hele 19,5 prosent i andre kvartal - i forhold til samme kvartal i fjor. Restauranter økte omsetningen med 16 prosent i den samme perioden.

En undersøkelse om nordmenns besøksvaner som møbelgiganten fikk utført i forkant av årets kataloglansering viser nemlig at nordmenn er særs dårlige til å invitere folk hjem.

Oppfordringen fra Ikea er klar: Kom deg hjem!

Bildespesial: Årets Ikea-nyheter

Joda, Ikea håper sikkert å selge oss enda flere klippan-sofaer - men vi benyttet sjansen da de gav oss muligheten til å bli med inn i fire leiligheter i en bygård, for å se hvordan helt vanlige mennesker har det hjemme - og høre litt om deres besøksvaner.

Har du lyst til å bli med du og?

Tips: For å se videoen over hele skjermen, trykk på play, hold markøren over filmen slik at en meny-linje vises nederst i bildet, og trykk så på "stor skjerm"-ikonet, nummer tre fra venstre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer